loader

Alle vores annoncerede priser er inkl. leveringsomkostninger, kosmetisk Tidy Car klargøring samt afleveringsservice. Priser er ekskl. nummerplader.

Finansiering

SANTANDER

Vi tilbyder attraktiv finansiering på vilkår, som matcher det til enhver tid gældende finansmarked. Vores samarbejdspartnere SANTANDER & AL FINANS er professionelle operatører i markedet og tilbyder altid den mest optimale løsning i forhold til købers ønsker. Du kan for alle vores biler vælge mellem fast og variabel rente samt med eller uden udbetaling.

Billån og leasing til private

Har du brug for en lidt større bil til familien eller en lille bil, der kan transportere dig til og fra arbejde? Hvis du står og skal låne til din nye bil, vil vi meget gerne hjælpe. Vi har fleksible løsninger til billån og leasing i samarbejde med bilforhandlere i hele Danmark. 

Med vores løsninger giver vi dig en nem og fordelagtig måde at få råd til din bil på. Fra du vælger dit billån, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning. 

Spørg os om et tilbud fra Santander.

Billån og leasing til erhverv

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, har vi fordelagtige løsninger inden for både bilfinansiering og leasing.

Vores produkter bliver tilbudt i samarbejde med landets autoriserede bilforhandlere, og vi garanterer høj kvalitet og service.

Vores løsninger gør det nemt for jer som virksomhed at få de firmabiler, I har brug for. 

Spørg os om et tilbud fra Santander. Se pristjek herSantander Consumer Bank 300X115

AL FINANS

 

 

Billån

Det sikre lån til den rigtige bil

AL Finans tilbyder sikre og attraktive finansieringsløsninger til 
både erhverv og private.

Uanset om du skal bruge en bil til at transportere familien sikkert og komfortabelt omkring, eller om du er på udkig efter den bedste bil til de opgaver, der skal løses i din virksomhed, kan vores forhandlernetværk hjælpe dig med at finde den helt rigtige bilmodel. Samtidig sørger vi for den helt rigtige finansieringsmodel, der sikrer, at du, din familie og virksomhed kan køre hjem med en problemfri økonomi.

Om AL Finans

AL Finans tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores lange erfaring og branchekendskab, vores stabile finansielle bagland samt et ønske om at opbygge langvarige kunderelationer gennem tæt dialog og samarbejde. Vi har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2017 blev kåret som 
Danmarks bedste bank for 9. år i træk.

 

Ugens fokusbil

BMW X6, xDrive35d aut.

Type
Personvogn
Årgang
2008
KM
229.000
Motor
3,0 l.
Pris
269.900,-

Webdesign: attityde.dk - Full Service Webbureau Cookies