loader

🚗KØB TRYGT BIL HOS OS ONLINE🚗 ✔️Bilen kan evt. leveres direkte til din adresse i hele Danmark GRATIS.

Dansk Bilforhandler Union og Brugtbilgarantifonden

Dansk BilForhandler Union er brancheforening for seriøse brugtbilforhandlere, der arbejder for at sikre forbrugerne en tryg handel når de køber bil hos foreningens medlemmer.

Dansk BilForhandler Union stiller løbende krav til medlemmerne – dels i forhold til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning, men også i forhold til etik, moral og god forretningsskik. Derfor er det heller ikke alle bilforhandlere, der kan blive optaget som medlem.Dbfu Small

Dansk BilForhandler Union er høringsberettiget part i stort set alle lovgivningsmæssige
spørgsmål, der har med bilkøb at gøre. Organisationen har desuden et godt samarbejde og løbende dialog med Forbrugerstyrelsen, FDM og andre forbrugerorganisationer om information og vejledning, når det handler om køb af brugt bil.

Alle medlemmer af Dansk BilForhandler Union er tilsluttet foreningens BrugtBilGarantiFond, som sikrer, at ingen bilkøbere risikerer at stå med et økonomisk tab som følge af skjult restgæld eller urigtigt km-tal.
Større økonomisk sikkerhed findes ikke!

At være medlem af Dansk BilForhandler Union er både et prædikat og en forpligtelse for de forhandlere, der er medlem af organisationen.

 

Webdesign: attityde.dk - Full Service Webbureau Cookies