XBUS BOX

Takket være sit smalle design og små ydre dimensioner er XBUS BOX en varevogn med høj lastkapacitet, men er udefra set lille i størrelse sammenlignet med traditionelle varevogne. Det betyder, du kan have plads til det samme inden i, men at det er langt nemmere at køre rundt i byen og finde en parkeringsplads. Den modulopbyggede elvarevogn består af et firehjulstrukket standardkarrosseri med midtermodul og et box-modul. Box-modulet er selve varevognens lastrum.

XBUS BOX er en miljøvenlig varebil, da den er udstyret med solceller på taget af sit standardkarosserimodul. Den yder emissionsfri kørsel og er oplagt til brug i byerne. Hos Electric Driving forhandler vi XBUS BOX specialdesignet til dit behov – og ikke mindst i flere farver.

Værd at vide om XBUS BOX

XBUS BOX er som standard udstyret med en batterikapacitet på 10 kWh, men det er muligt at opnå en kapacitet på 30 kWh som tilkøb. Rækkevidden ved 10 kWh er omkring 200 km og kan ved tilkøb altså øges helt op til 600 km på en enkelt opladning. XBUS BOX kommer med kraftfuldt firehjulstræk, der giver optimale betingelser for behagelig kørsel med fuld last. BOX har nemlig en lastvolumen på 6.000 liter og må medtage 1.600 kg. Der er tale om et lastrum på mere end 6 m3.

Bestil din XBUS BOX varevogn til professionel brug hos Electric Driving i Silkeborg. Vi har specialiseret os i el- og hybridbiler og er autoriseret forhandler af de innovative XBUS.

Helt særlig opladning

Det er muligt at oplade XBUS BOX på tre forskellige måder, hvor almindelig husholdningsstikkontakt og hurtiglader er de traditionelle. Derudover kan XBUS BOX oplades ved hjælp af solenergi.

  • Solenergi: XBUS BOX er udstyret med solceller på sit tag. Det gør det muligt at generere op til 10 kWh elektricitet ekstra om dagen – og det gør det altså muligt at øge bilens elektriske rækkevidde med op til 200 km pr. dag.
  •  
  • Stikkontakt: Ved opladning via stikkontakt skal det medfølgende standardkabel benyttes og opladningen skal foregå i en 240 volts stikkontakt. XBUS BOX kan opnå helt fuld opladning på cirka 3 timer. Du bør dog altid være opmærksom på Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger, som ved hjemmeopladning hedder max 2 timer i almindelig stikkontakt. Det anbefales for at undgå overophedning af boligens elinstallationer.
  •  
  • Hurtiglader: Der kan også lades via hurtiglader, som ofte er offentlige ladestandere på blandt andet tankstationer. Der bør benyttes type 2 hurtigladestation, og her opnås fuld opladning på 1 time.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00