XBUS BUS

Tyske XBUS har skabt ren innovation på hjul med deres ”BUS”. Der er nemlig tale om en specialdesignet, modulopbygget elbus. XBUS BUS er en vaskeægte el-dreven minibus, som du aldrig har set den før. Den er helt speciel, fordi den er bygget op af flere forskellige moduler, som er uafhængige af karosseriet. Det betyder, at du kan designe XBUS præcist til dit behov.

Hos Electric Driving finder du XBUS BUS, som er bygget op af hele tre forskellige moduler. Nemlig: Standard karosseri-, bagkabine- og bagagerumsmodul. XBUS ”Bussen” forfører dig med masser af plads til bagage og nytænkende design. I ”Bussen” er batteriet flyttet til bagenden af bilen, så det ikke sluger noget af benpladsen hos føreren og den forreste passager. Derudover betyder batteriets placering, at du får helt unik vægtfordeling, der bidrager til en skøn stabil minibus med gode, behagelige køreegenskaber.

Værd at vide om XBUS BUS

XBUS ”Bussen” er udstyret med 10 kWh batterikapacitet, som betyder, at den har en rækkevidde på omkring 200 km. Det er muligt at tilvælge et 30 kWh batteri, der giver en svimlende rækkevidde på 600 km – helt uden opladning. Det skyldes blandt andet, at den er udstyret med regenererende bremsning. Det betyder egentlig blot, at XBUS, ligesom du måske kender det fra andre elbiler, genvinder energien fra bremsning. Ved genvinding af bremse-energi omdannes det til strøm og lagres i batteriet og derved forlænges ”bussens” rækkevidde. Som noget helt unikt har XBUS udstyret deres ”bus” med solcelletag for endnu grønnere kørsel. Derudover byder den på kraftfuldt firehjulstræk med en motor, der kontinuerligt yder 3.75 kW. Den skønne eldrevne ”bus” har en tophastighed på max 100 km og et drejningsmoment på 1.000 nm.

Unik opladning

XBUS’ biler kan oplades på tre forskellige måder, hvor den mest banebrydende og miljøvenlige er via solceller.

Solenergi: Solcelleopladning lader sig gøre takket være solceller på minibussens tag. Solcellerne genererer op til 10 kWh pr. dag. Oversat til km betyder det, at XBUS ”bussen” får en yderligere rækkevidde på op til 200 km. Hvilket kan gøre de andre opladningsmuligheder overflødige – og derved give en grønnere kørsel.

Stikkontakt: Almindelig standard opladning via 240 v stikkontakt. Her opnår batteriet i XBUS BUS fuld opladning på cirka 3 timer. Du bør være opmærksom på, at sikkerhedsstyrelsen anbefaler max at lade 2 timer ved 6 ampere.

Hurtiglader: Type 2 hurtigladestation. Ved denne ladeløsning opnås fuld opladning på under 1 time.

Køb din XBUS ”BUS” hos Electric Driving Silkeborg. Hos Electric Driving ønsker vi at gøre en forskel, derfor har vi specialiseret os i el-, hybrid-, plug-in-hybrider og de banebrydende, solcelleopladelige XBUS.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00