XBUS CABRIO

En fusion mellem en minibus, cabriolet og en pickup er, hvad tyske XBUS har skabt med deres XBUS CABRIO på ren el. Elsker du følelsen af vinden i håret? Drømmer du om et lad, hvor du kan smide ting op på, og ønsker du stadig plads til passagerer? Så er XBUS CABRIO et oplagt valg. Med CABRIO er det nemlig muligt at åbne taget både i chaufførens side men også bagved. Bilen har en unik vægtfordeling, der gør den stabil og giver en god køreoplevelse. CABRIO er modulopbygget, og du kan derfor få den tilpasset helt til dit behov.

Ved Electric Driving i Silkeborg finder du XBUS CABRIO. Den består af standardkarrosseri med førermodul og et bagmodul placeret i midten og et bagmodul med ”Pick-Up flapper”, der giver ekstra åben opbevaring.

Værd at vide: XBUS CABRIO

XBUS CABRIO kommer med en standard batteripakke på 10 kWh. Det er dog muligt at opgradere til en større batteripakke med 30 kWh for derved at øge bilens rækkevidde til svimlende 600 km fra de standard 200 km. Ud over standardbatteripakke byder XBUS CABRIO også på firhjulstræk, solcelletag, lydsystem og teknologi såsom regenerativ bremsning, der sørger for at bremseenergien lageres i bilens batteri og kan bruges til fremdrift.

Bestil din XBUS CABRIO hos Electric Driving i Silkeborg. Hos os er det muligt, at tilpasse den præcist til dit behov. Vi er specialister i XBUS og ikke mindst i el- og hybridbiler.

Unikke opladningsmuligheder

XBUS CABRIO kan oplades via stikkontakt, hurtiglader og den lidt mere utraditionelle og helt igennem grønne opladningsform; solceller.

  • Solenergi: På XBUS CABRIO er der placeret solceller på taget. Det betyder, at simpel solenergi kan generere op til 10 kWh elektricitet ekstra til bilen om dagen. Elektricitet der så lagres i bilens batteri og kan være med til at øge rækkevidden med op til 200 km. Det gør det faktisk muligt at lade minimalt ved ladestander eller stikkontakt.
  • Stikkontakt: Opladning i stikkontakt skal foretages med det medfølgende standardladekabel. XBUS CABRIO opnår fuld opladning på 3 timer. Du bør dog max lade 2 timer ved 6 ampere ifølge Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger. Det skyldes, at bygningens elinstallationer i nogle tilfælde kan risikere at overophede.

Hurtiglader: Hurtiglader er ladestandere, du finder rundt omkring i bybilledet. Her opnås fuld opladning på bare en time.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00