XBUS PICKUP BUS

En Pickup med plads til passagerer og et åbent lad, er hvad tyske XBUS tilbyder med deres XBUS PICKUP BUS. Pickup bussen kører på ren el, og så har den en unik vægtfordeling og solceller på taget. 

Den modulopbyggede XBUS PICKUP BUS består af et førerhusmodul, et passagermodul og et et åbent lad, der gør det nemt at læsse ting af og på.

Ved Electric Driving i Silkeborg forhandler vi XBUS PICKUP BUS.

Værd at vide XBUS PICKUP BUS

XBUS PICKUP BUS er som standard udstyret med et 10 kWh batteri, men kan opgraderes til en batteripakke med 30 kWh. Det betyder, at bilens rækkevidde kan øges fra 200 km til svimlende 600 km på en enkelt opladning. Udover fremragende rækkevidde og ikke mindst gode køreegenskaber byder den også på udstyr som multifunktionsrat og infotainmentsystem.

Bestil din XBUS PICKUP BUS hos Electric Driving i Silkeborg. Vi har specialiseret os i tyske XBUS og el- og hybridbiler. Vi ønsker at gøre en forskel.

Unikke opladningsmuligheder

Det er muligt at oplade XBUS PICKUP BUS ved hjælp solceller, almindelig stikkontakt eller hurtiglader

  • Solenergi: XBUS PICKUP BUS har solceller på førerhusets tag og på passagermodulet. De kan generere op til 10 kWh elektricitet om dagen, hvilket betyder at rækkevidden på bilen øges, og at det faktisk næsten er muligt at undgå traditionel opladning i stikkontakt.
  • Stikkontakt: Opladning ved stikkontakt skal foregå med det medfølgende ladekabel. XBUS PICKUP BUS kan lades fuldt op på tre timer, men sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at der max lades 2 timer ved 6 ampere for at undgå overophedning af elinstallationerne.
  • Hurtiglader: Hurtigopladning skal foregå ved ladestandere. Her opnås fuld opladning på bare en time.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00