XBUS PICKUP

En pickup på ren el, er hvad tyske XBUS har skabte med deres modulopbyggede bil af samme navn: XBUS PICKUP. Den er helt perfekt til professionelt brug, da den har et åbent lad, som gør det nemt at læsse og aflæsse redskaber og større genstande. Den er ligesom XBUS TIPPER specialdesignet til at opfylde arbejdsdagens behov og derfor særdeles velegnet til erhvervsbrug. Pickuppen kører på ren el og har en unik vægtfordeling takket være batteriernes placering midt i bilen. Det gør den desuden super stabil med og uden last. 

Ved Electric Driving i Silkeborg finder du XBUS PICKUP. Den består af standardkarrosseri med førermodul og et modul med pick-up lad, der kan åbnes ud til siden for nem adgang til lade fra flere vinkler.

Værd at vide om XBUS PICKUP

XBUS PICKUP kommer som standard med en batterikapacitet på 10 kWh, men kan opgraderes til 30 kWh og dermed kan bilens rækkevidde på el øges fra 200 km til hele 600 km. Den byder på multifunktionsret, så du kan holde øjnene på vejen under kørsel, bluetooth for nem opkobling til bilens infotainment system. Derudover kommer den med en lastvolumen på 1,150 liter på ladet og et perfekt indrettet førerhus audio system til Apple CarPlay/Android Auto.

Køb din XBUS PICKUP hos Electric Driving i Silkeborg. Vi er specialister i XBUS og el- og hybridbiler. Vi ønsker at gøre en forskel.

Unikke opladningsmuligheder

Det er muligt at oplade XBUS PICKUP ved solceller, stikkontakt eller hurtiglader

  • Solenergi: XBUS PICKUP har solceller placeret på førerhusets tag. De kan generere op til 10 kWh ekstra elektricitet om dagen som kan lagres i batteriet. Det gør det muligt at øge rækkevidden og faktisk helt undgå at oplade via ladestander eller stikkontakt.
  • Stikkontakt: Ved opladning i stikkontakt skal det medfølgende standardladekabel benyttes. XBUS PICKUP opnår fuld opladning på 3 timer. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at der max lades 2 timer ved 6 ampere for at undgå overophedning af elinstallationerne.
  • Hurtiglader: Hurtigopladning skal foregå ved ladestandere. Her opnås fuld opladning på bare en time.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00