XBUS TIPPER

Med deres TIPPER har tyske XBUS skabt en helt unik ladbil på ren el. Her er der tale om en udvidelse af XBUS PICKUP med større lad og ikke mindst tiltbart lad. XBUS TIPPER gør det nemt at fylde alt fra byggematerialer til redskaber af og på ladet. Den er specialdesignet til at opfylde de behov, der viser sig i løbet af en arbejdsdag. Modellen er derfor velegnet til virksomheder. Takket være XBUS helt særlige modulopbyggede univers, er det muligt at tilpasse den til det enkelte behov.

Hos Electric Driving forhandler vi XBUS TIPPER, som er bygget op af to forskellige moduler foruden standardkarrosseri med førermodul. Den består af et centermodul med tipping-lad og et platformsmodul med to sider, som kan åbnes helt op for nem adgang til ladet fra siden.

Værd at vide om XBUS TIPPER

XBUS TIPPER har en batterikapacitet på 10 kWh med mulighed for tilkøb til 30 kWh. Det betyder, at rækkevidden er henholdsvis 200 km og kan øges til 600 km. XBUS TIPPER byder på kraftfuldt firehjulstræk med et drejningsmoment på 1.000 nm og kører på ren el. Den lades via solceller på taget. Da der ved TIPPER-udgaven kun er mulighed for solceller på førerkabinens tag, er den opgivet til op til 260 w/m2. Det skyldes, at TIPPER’erens resterende moduler består af et lastmodul til gods. Den har et læsseområde på hele 2 europaller og en godkendt maxvægt på 1.600 kg.

Køb din XBUS TIPPER hos Electric Driving i Silkeborg. Vi har specialiseret os i elbiler og hybridbiler, da vi ønsker at gøre en forskel.

Ny opladningsform

XBUS TIPPER kan oplades på tre måder ved henholdsvis solenergi, stikkontakt og hurtiglader.

  • Solenergi: Solcelleopladning er mulig, da XBUS TIPPER er udstyret med solceller på taget. Takket være solcellerne kan TIPPER’en generere op til 10 kWh ekstra elektricitet om dagen. Det betyder, at den elektriske rækkevidde kan øges med up til 200 km pr. dag, hvilket udskyder behovet for opladning via ladestandere, hvis ikke helt undgår det.

  • Stikkontakt: Opladning i stikkontakt skal foregå i 240 volts kontakt med det medfølgende standardkabel. XBUS TIPPER kan opnå fuld opladning ved denne lademetode på 3 timer. Det er dog vigtigt, at være opmærksom på at Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at der max lades i 2 timer. Det er for at undgå overophedning af elinstallationer.

  • Hurtiglader: Det er muligt at opnå lynopladning af XBUS TIPPER ved at benytte en type 2 hurtigladestation. Her opnås fuld opladning på bare en time.

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00