XBUS TRANSPORTER

XBUS TRANSPORTER er intet mindre end tyske XBUS’ bud på en rigtig god all-aroundbil. XBUS kalder den selv for et klassisk transportmiddel til professionelle – og med navnet transporter rammer de også ret godt. XBUS TRANSPORTER minder nemlig lidt om en transporter, som du måske kender dem. Da XBUS-biler er modulopbyggede, består XBUS Transporter af standard karosseri, et transportermodul og et bagagerumsmodul. Det betyder, at den har en last kapacitet på hele 2,760 liter. Der altså plads til alt fra værktøj over reservedele til mindre møbler.

Hos Electric Driving i Silkeborg finder du XBUS TRANSPORTER. Du kan desuden selv designe din transporter, så den passer præcist til dit behov.

Værd at vide om XBUS TRANSPORTER

XBUS TRANSPORTER har som standard 10 kWh i batterikapacitet men mulighed for at opgradere til 30 kWh. Med 10 kWh har TRANSPORTEREN en rækkevidde på 200 km og opgraderes der, øges rækkevidden til hele 600 km. Derudover komme den med firehjulstræk, solcelletag, lækkert lydsystem og regenerativ bremsning for øget rækkevidde på el.

Køb din XBUS TRANSPORTER hos Electric Driving i Silkeborg. Vi er specialister i elbiler og hybridbiler. Vi ønsker at gøre en forskel.

Unikke opladningsmuligheder

Det er muligt at oplade XBUS TRANSPORTER på tre forskellige måder. Nemlig via henholdsvis stikkontakt, solenergi og hurtigoplader.

  • Solenergi: Takket være solcellerne kan XBUS TRANSPORTER generere 10 kWh ekstra elektricitet om dagen. Det gør det muligt at øge rækkevidden på op til 200 km, hvilket udskyder eller helt gør det muligt at undgå opladning ved ladestandere.
  • Stikkontakt: XBUS TRANSPORTER kan oplades via 240 volts stikkontakt med det medfølgende standardkabel. Ved denne opladningsmetode kan bilen opnå fuld opladning på omkring 3 timer. Du bør dog også være opmærksom på, at Sikkerhedsstyrelsen anbefaler max at lade 2 timer ved stikkontakt for at undgå overophedning af elinstallationer.

Hurtiglader: Du kan også lade XBUS TRANSPORTER ved ladestandere. Her kan benyttes type 2 hurtigladestation for lynopladning. Bilens batteri vil da være opladt på omkring 1 time.

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
11:00 – 15:00
Lukket
Lukket
09:00 – 17:00

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål