Ydelser

I samarbejde med Santander tilbyder vi attraktiv finansiering på vilkår, som matcher det til enhver tid gældende finansmarked. For alle vores biler kan du vælge at låne med fast eller variabel rente samt med eller uden udbetaling.

Det er oftest afsindigt dyrt at købe bil, også selvom den er brugt. Uanset om du står og mangler en pendler-, familie- eller firmabil, tilbyder vi fleksible, fordelagtige billån, så du ikke behøver gå på kompromis. Med en af vores løsninger er det nemt og enkelt at låne penge – det tager blot fem minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Kontakt os for at få et tilbud fra Santander eller for at høre mere.

Hos Langsø Biler går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Alle vores biler bliver grundigt testet og professionelt topklargjorte, før vi sender dem videre på deres rejse. Dog ved vi, at der stadig kan opstå uheldige situationer, som kræver en tur forbi værkstedet. Derfor har vi valgt at samarbejde med CarGarantie.

CarGarantie er en af de førende forsikringsspecialister i Europa med mere end 50 års erfaring. Ved tilkøb af en CarGarantie-forsikring er du godt sikret mod de fleste uforudsete udgifter. Kontakt os gerne for at høre mere – sammen finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Langsø Biler er en del af Autobranchen Danmark, som er en brancheorganisation, der repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakerer landet over. Autobranchen Danmark er med til at sætte dagsordenen for god skik, etik og moral i bilbranchen. For at blive optaget i organisationen skal bilforhandlere dokumentere at have en god, veldrevet forretning i velegnede lokaler, samt at normer for god forretningsskik overholdes.

Som medlem af Autobranchen Danmark har vi adgang til en lang række ydelser heriblandt kontrol af værktøj, sikkerhed på arbejdspladsen, arbejdsmiljø, forsikring og garanti. Desuden får vi stillet den nyeste lovgivning angående handel af biler til rådighed.

Vores medlemskab har også en række fordele for dig som brugtbilskøber. Det er nemlig din sikkerhed for, at du handler med en god og ordentlig virksomhed, og at vi er i stand til at rådgive dig i henhold til nyeste lovgivning i forbindelse med dit bilkøb.

Besøg Autobranchen Danmarks hjemmeside her.

Hos Langsø Biler er vi medlem af brancheforeningen DBFU, som står for Dansk Bilforhandler Union. Foreningen er et netværk for troværdige brugtbilsforhandlere med et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler. DBFU stiller enormt høje krav til sine medlemmer blandt andet i form af en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser.

Som medlem af DBFU er vi også en del af BrugtBilGarantiFonden, som er brugtbilskøberes garanti for, at forhandleren opfylder sine økonomiske forpligtelser.
Når du køber en brugt bil hos os, er du derfor sikret en pålidelig aftale med rimelige vilkår og masser af garanti.

Læs mere om DBFU her.

ASG Care

Med en ASG CARE bilforsikring, er din bil altid dækket med både ansvar- og kaskoforsikring.
Du kan køre lige så meget du vil, uden at bekymre dig. Med en ASG CARE bilforsikring, får du nemlig fri kilometer og frit værkstedsvalg samt gratis reparation af stenslag.
Husk, du kan altid tilføje og fjerne tilvalgsdækninger efter dit behov og ønske.

FÅ EN ORDENTLIG BILFORSIKRING MED BRED DÆKNING TIL EN SKARP PRIS

Priser fra

287

DKK /MÅNED

3.364 kr. /år | 3.878 selvrisiko

Åbningstider

Påsken 2024

28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
11:00 – 15:00
11:00 – 15:00
09:30 – 17:00

Skriv til os.

....
Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål